Om AMT marin produkter

Vårt marina CV

Vi som driver verksamheten har ett brinnande intresse för sjöliv och båtar. Alvar har tillbringat den mesta av sin tid på sjön i olika fritidsbåtar sedan slutet av 60-talet och Robin sedan mitten av 90-talet. Segling har varit huvudintresset men även några motorbåtar har passerat revy.

Verksamheten

Alvar startade verksamheten 2007 som återförsäljare av Lombardini men även som agent för ett segelmakeri med loft i Asien. Som enmansföretag blev det svårt att konkurrera med dom stora företagen vilket gjorde att vi efter ett antal år drog ner annonsering och försäljning succesivt för att tänka i nya banor.

Ny satsning.

Nu 2017 gör vi en ny satsning då flera kunder saknat vår lilla familjära verksamhet med möjlighet att hämta servicedelar eller installationsmateriell utanför kontorstid, vi tror att Ni kunder tycker det är roligare att prata båtliv efter arbetet än under en stressig arbetsdag. Under 2022 har vi även valt att utveckla vår webshop som kommer utökas succesivt med nya produkter. 

Båthälsningar

Alvar & Robin

Ta kontakt

Vill du komma i kontakt eller behöver du hjälp med en installation av värme i din båt - tveka inte att kontakta oss.

Se kontaktuppgifter

Råd & tips

I vår guide går vi igenom det viktigaste när du skall välja värmare samt tips och tricks för en smidig installation i din båt.

Till guiden
  • Westaflex är en svensk leverantör tillverkar produkter inom bl.a ventilation. Hos oss hittar du bla. APK slang, slangisolering från Westaflex.

  • Vi har valt Autoterm som huvudleverantör på grund av hög deras höga kvalite och lämplighet för installationer i marin miljö. Vi lagerför det mesta från Autoterm och kan även bistå med installationshjälp i din båt.

  • Vi utför installationer av Lombardini marina dieselmotorer och lagerför även servicedelar. Kontakta oss för mer information.